EKR Logo

Aktuelno

EK Romanija
01
Sep

Plakat ver. 1dodao Admin iz Vijesti

Prva verzija plakata za trku u kojoj će naš klub kao domaćin ugostiti i organizovati najbitnije dešavanje u tekućoj godini. Sa idealnim uslovima, u prelijepom planinskom okruženju nać klub očekuje preko 150 učesnika u 3 kategorije. Lista učesnika i prijace u sekciji trka.

Vezano
EK Romanija
01
Mart

Lansiran web sitedodao Admin iz Vijesti

Prvog marta tekuće godine lansirana je oficijelna web prezentacija kluba. Cilj stranice je promovisanje, kako kluba, tako i predstojećih dešavanja i partnera, sponzora itd. U sekciji trka 2017 uskoro će biti objavljeni detalji o jedinstvenom događaju našeg kluba, dok u galerijama možete pregledati slike i video sadržaje, a za sva pitanja kontaktirajte nas putem forme u sekciji - KONTAKT!

Vezano
EK Romanija
01
Mart

enduromanijadodao Admin iz Trke

EnduRomanija je konačno ime trke u kojoj će naš klub kao domaćin ugostiti i organizovati najbitnije dešavanje u tekućoj godini. Sa idealnim uslovima, u prelijepom planinskom okruženju nać klub očekuje preko 150 učesnika u 3 kategorije. Uskoro više u sekciji TRKA 2017.

Vezano
Hardcore moments of ‘09
01
mart

Sledeća trkadodao Admin iz Trke

Članovi kluba EK Romanija će i ove godine da u što većem broju učestvuju u trci po imenu LAND OF THE PYRAMIDS, u Visokom. Baš kao i prošle godine, 22. i 23. aprila ove godine Visoko će biti domaćin Hard Enduro utrke “Land of pyramids 2017 part 2”. Nakon što je ova utrka stekla veliku popularnost prošle godine, organizatori očekuju još senzacionalniju i posjećeniju manifestaciju, koja će privući veliki broj učesnika i gledalaca tokom pretposljednjeg vikenda u aprilu.

Saznajte više
Hardcore moments of ‘09
01
mart

Sledeći skupdodao Admin iz Skupovi

Članovi kluba će dati sve od sebe da u što većem broju odu na enduro skup u Posušje.

EK Romanija
01
Mart

Galerijadodao Admin iz Galerija

U sekciji galerija, dodat je novi sadržaj sa mnoštvom slika, i video zapisa, kako u vezi moto sporta tako i prelijepe prirode u kojoj članovi kluba provode.

Vezano
EXPAND YOUR LIMITS